Revit Brukerveiledning

2
min read time
2017-09-06 08:46:00


Wavin - først i verden

Wavin jobber kontinuerlig under målsettingen "Building healthy, sustainable environments". I denne sammenheng knytter vi deg opp mot de beste tekniske løsningene på markedet. Vi har gjennom mange år drevet produktutvikling som har gitt innovative produktløsninger - mange ganger som den første i verden.   Her har vi gjort det igjen. Som første rørprodusent leverer vi Revit rørpakker med innebygget brukerstøtte som gjør dem lette og brukervennlige. Du får et 100% nøyaktig framstilling av våre rørsystem - og pakkene er kompatible med flere formater, for eksempel Solibri.  Wavins Revitpakker er tilpasset hvert enkelt land, slik at sortimentet som vises er det du til en hver tid har tilgjengelig hos din forhandler.  

Innholdspakkene er forskjellige i hvert land. Sjekk hvilke Revit rørpakker som er tilgjengelige for gratis nedlastning via  http://www.wavin.com/web/bim-revit.htm. 

For å gjøre oppstarten enkere, har vi laget demonstrasjoner og viser tips & tricks på vår YouTube kanal. I tillegg kan Revit brukere laste ned treningsmanualer slik at de med en gang kan se fordelene i våre innholdspakker.

 

Brukerveiledningen er en håndbok for Revit-pakker. Den inneholder informasjon om hvordan man kan importere pakker, legge til eller bytte rør og deler, tillegg finner du gode bilder og illustrasjoner av ulike problemstillinger.